söndag 14 augusti 2011

En runda till Hofsnäs och Svenljunga!

De var regn i luften när vi åkte hemifrån och de kom några skurar men de hindrade inte oss för vi tänkte åka en sväng i alla fall. Vi åkte till Fristad och via Gingri över till Falskog sen till Dalsjöfors. Där ifrån åkte vi till Dannike och förbi Torpa stenhus till Hofsnäs. På småvägarna ut till Hofsnäs mötte vi massa bilar så det blev bra träning på att köra sakta, stanna till och åka iväg. Anledningen till all trafik var att de var marknad i Hofsnäs. Vi stannade till och jag köpte lite växter (mer om det i den andra bloggen jag har) De var även kaninutställning.

De visade upp gamla traktorer.

När vi sen tittat färdigt på marknaden åkte vi vidare till Länghem och följde 27an en bit mot Limmared och sen tog vi av mot Svenljunga. Lite innan Svenljunga hälsade vi på hos Kais äldsta son som bor där i skogarna med sin tjej. (jättemysigt ställe)


Efter en kopp kaffe for vi vidare genom Svenljunga och till Skene. Vi tog gamla vägen från Kinna via Rydal, Seglora, Svaneholm i Viskafors stannade vi till och såg dessa blå får som stod uppställda på en liten äng.


Vi åkte vidare förbi Rydboholm och för första gången åkte jag genom Borås :) inte så farligt men de va inte så mycket trafik ute på vägen. Sen va de raka vägen via Fristad och hem :) en runda på ca 16,5 mil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar